Sağlıklı Yaşam Günleri Etkinliğimiz

14.02.2024 155

Okulumuz, Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri alanı,  Sağlıklı Yaşam Günleri Etkinlikleri dolayısıyla Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okul müdürümüz Semih YILMAZ önderliğinde; alan öğretmenleri Betül PEKBEY CANO  ve Gülay TUGAY ile 12.sınıf öğrencilerinin yaptığı ziyarette;  sağlıklı yaşam ve sağlık taramalarının önemi hususunda farkındalık oluşturmak hedeflenmiştir.12.sınıf öğrencilerimiz tarafından ilçe milli eğitim müdürlüğünde bulunan başta İlçe Milli Eğitim Müdürü  Seyfullah Karapınar ve Şube müdürleri olmak üzere tüm şefler ve personelin; Vücut ısısı, kan basıncı, kan şekeri, kan saturasyon düzeyi, nabız değerleri ölçülmüştür.

Yapılan taramalarda personellerin değerleri genel olarak normal seviyelerde tespit edilmiştir. Ölçüm sonuçları anında bildirilmiş olup, tüm sonuçların yazılı olduğu kartlar da kişilere takdim edilmiştir. Ayrıca sağlıklı yaşam konulu broşürler de öğrencilerimiz tarafından tüm personele dağıtılmıştır.