Atölyelerimizi Yeniden Kurduk

Atölyelerimizi Yeniden Kurduk

17.01.2024 353

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda yıkım kararı verilen okulumuzun Atölyelerini önce depolara taşıdık. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başında Milli Eğitim Müdürlüğümüzün kararı ile geçici olarak Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idari binasının üç katına yerleştirildik. 

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmamız sebebiyle, geçici de olsa öğrencilerimize atölye kurmak için uğraştık. Zor şartlar altında bunu başardık. Okulumuzun Adalet, Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Güzelllik ve Saç Bakımı Hizmetleri, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Moda Tasarım Teknolojileri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanlarında eğitim gören öğrencilerimiz için misafir olduğumuz okulun sınıflarını, okul müdürümüz Semih YILMAZ'ın büyük desteği ile atölyeye dönüştürdük.

Öğrencilerimize hayırlı olmasını diler, katkı ve destekleri için Palandöken Kaymakamımız Sayın Uğur TUTKAN beyefendiye ve bizi misafir eden Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Sayın Abubekir DEMİR öğretmenimize teşekkür ederiz.

 

Adalet Alanı Atölyemiz

 

Bilişim Teknolojileri Alanı Atölyemiz

 

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Anaokulumuz

 

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı Atölyemiz

 

 

Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri Alanı Atölyemiz

 

 

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Atölyemiz

 

 

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Atölyemiz