Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş İşlemleri

19.09.2023 396

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında, aşağıda tanıtım animasyonları yapılan 7 alanda eğitim verilecektir. Her alanın kontenjanı 12 öğrenci olarak belirlenmiştir.

Unutma!

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları haricinde hiçbir lise mezunu İŞYERİ AÇMA BELGESİNE sahip değildir.

Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi mezunları haricinde hiçbir lise mezunu 3795 sayılı kanuna göre UNVAN sahibi değildir.

Yerleşmiş olduğun okulun değerini bil.

Aşağıdaki tanıtım animasyonlarını izle, hayatının en önemli kararını al.