Öğrencilerimiz  Finlandiya Yolcusu

05.11.2021 719

OKULUMUZUN ERASMUS+ PROJESİ İÇİN

BAŞVURULAR BAŞLAMIŞTIR

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Erasmus+ Programı Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği kapsamında, müdürlüğümüzce hazırlanan 2020-1-TR01-KA102-084788 nolu ve "ÖĞRENCİLERİMİZ  "SOĞUK İKLİM MUTFAKLARI" STAJI İÇİN FİNLANDİYA'DA" adlı proje, hibe desteği alarak, faaliyetlerine başlamıştır.

Proje kapsamında okulumuzdan 11 öğrenci Finlandiya-Helsinki'ye, eğitim amaçlı gideceklerdir. Yurt dışı eğitiminde katılımcı olarak yer almak isteyen öğrencilerin, veli izin belgesi ve resmi dilekçeleri ile, Okul Müdürü Semih YILMAZ'a başvurmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi, 15.11.2021 günü mesai bitimine kadardır.

Öğrenci seçiminde dikkat edilecek hususlar şunlardır:

Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı, Aşçılık dalı 11. ve 12. sınıf öğrencileri arasından;

• İngilizce konuşarak kendini rahat ifade edebilen, (varsa srertifika veya belge)
  • Ailesi tarafından, veli muvaffakiyeti verilen,
  • Seyahete engel teşkil eden sağlık problemi olmayan,
  • Girişimci ekip ruhuna sahip ve problem çözme odaklı olan,
  • Ülkemizi temsil edebilecek, tutum ve davranış içinde olan öğrencilerimiz, velileri ile birlikte okulumuza dilekçe ile başvuracaklardır.